零零教育信息网 首页 > 考试 > 英语 > 初中英语 > 广告布告类阅读 > 正文 返回 打印

Dear editor, My English teacher is very strict (严厉)with us. Several days ago, when we were having class, Tom asked me a question. But she thought we were spe-八年级英语

[db:作者]  2019-11-12 00:00:00  零零社区

题文


Dear editor,
My English teacher is very strict (严厉)with us. Several days ago, when we were having class, Tom asked me a question. But she thought we were speaking in class. She asked us to stand at the back of the classroom for a few minutes. This made me uncomfortable. After that, I feel nervous in her class, so I don’t like her class. However, I really want to learn English well. What should I do?
Yours,
Mike
 
Dear Mike,
I am sorry you are having difficulty with your English class. Every teacher wants his or her students to study hard especially in class. So I think you should have a talk with your English teacher and tell her what you were doing with Tom that day. If she knows your worries, maybe she will help you with your English. And she will be pleased to hear you want to learn English well. I believe when students are not trying as hard as they can, a teacher is forced(被迫)to take actions.
Yours,
Editor
小题1:What’s wrong with Mike?
A.He meets trouble with his parents.
B.He doesn’t know how to get on well with his classmates.
C.He has a hard time with his English class.
D.He is always speaking in class.
小题2:What happened in that English class?
A.Mike couldn’t answer the question. So the teacher asked him to stand.
B.Mike had an argument with Tom about the question.
C.Tom asked Mike a question, and the teacher thought they were speaking.
D.Mike felt uncomfortable because he was ill.
小题3:In the editor’s opinion, why did the English teacher punish(惩罚) Mike?
A.Because the English teacher didn’t think Mike was studying hard in class.
B.Because Mike answered the question wrong.
C.Because Mike was bad at English.
D.Because Mike had a fight with other students.
小题4:What does the underlined phrase“ take actions” mean in Chinese?
A.采取行动B.参加活动C.帮助D.表演
小题5:What can we learn from the letters?
A.Mike wants to have a talk with his English teacher.
B.Mike wants the editor to say something to his English teacher.
C.The editor gave Mike some advice, but it didn’t work.
D.Mike dislikes English classes now, but he wants to learn English well.

题型:阅读理解  难度:中档

答案


小题1:C
小题2:C
小题3:A
小题4:A
小题5:D


小题1:根据文章内容Tom asked me a question. But she thought we were speaking in class.可知答案为C
小题2:根据文章内容Tom asked me a question. But she thought we were speaking in class. She asked us to stand at the back of the classroom for a few minutes.可知答案为C
小题3:根据文章内容Every teacher wants his or her students to study hard especially in class.可知答案为A
小题4:根据词组的意思,可知答案为A
小题5:根据文章内容大意可知答案为D

据专家权威分析,试题“Dear editor, My English teacher is very strict (严厉)with us..”主要考查你对  广告布告类阅读  等考点的理解。关于这些考点的“档案”如下:

广告布告类阅读

考点名称:广告布告类阅读

  • 这类阅读的文本主要选取的是广告、布告类的文本类型,贴近生活和实事,时尚元素较多。因此他相对来说距离学生生活较近,对学生的时事敏感度要求也比较高。

  • 广告布告类阅读注意事项:
    1. 品味广告的标题,联系平时所积累的知识,为了解材料大意作铺垫。
    2. 要特别留意广告中包含的数字、联系人、地址等。
    3. 要注意文中以黑体、大写、下划线等方式加以提示的文字,因为这很有可能是材料的核心或至少是一部分内容的概括。



http://www.00-edu.com/html/201911/1663448.html十二生肖
十二星座