婵犳鍠楅敋闁宦板妼鍗遍柟闂寸劍閸庢垿鏌涜箛鏇炲付闁汇劎鍋撴穱濠囶敍閿濆嫭鍊g紓浣介哺缁诲嫭绂掗敂鑺ョ秶闁靛à鈧敃鍌涚厽妞ゅ繐瀚峰Σ鎼佹煕閵忥紕鍙€闁硅櫕娲栭~婵嬪Ψ閵忕姳澹曢梺绋挎湰娓氭宕曞鈧濠氬磼閵堝懏鐏曞銈冨灪閸ㄥ墎绮嬪澶婁紶闁告洦鍋嗛宀勬⒒娓氬洤寮跨紓宥佸亾缂備焦姊婚崰鏍极瀹ュ鍋勯柣鎴炨缚閻f娊姊哄ú璁虫捣闁稿鍔曢埢鏃堝煛閸涱喖鍓梺鍓插亝缁诲秴危闁秵鐓忛柛鈩冾殔閳ь剝顫夐弲鍫曟偐閾忣偄寮块柣搴秵閸犳帡宕戦幘瀛樺閻熸瑥瀚呭杈ㄥ枑闁绘鐗嗛柌婊呯磼鏉堛劎绠炵€规洩缍佸畷濂稿Ψ閵忕姳澹曟繛杈剧到閹诧繝宕戝Ο鍏煎枑闁绘鐗嗙粭鎺擃殽閻愬瓨宕屽┑鈩冩尦瀹曟帒鈹戦崱鈺€鎴烽梻浣告啞鐢偞鏅跺Δ鍛創婵炲棙鎸哥涵鈧┑掳鍊曠€氼剟宕规担绯曟闁瑰墽顒查弨缁樹繆瀹割喖澧撮柡浣哥Ф娴狅箓鎸婃径宀嬬礋濠电偞鍨堕幐绋棵洪妶澶婄濞村吋娼欓崣濠囨煏婢跺牆鈧绮旈崼鏇熺厪闁糕槅鍘界€氾拷
Swans are beautiful birds. You must like their beautiful feathers and beautiful dancing. But how much do you know about them? Do you know that swans belong to-七年级英语
题文
Swans are beautiful birds. You must like their beautiful feathers and beautiful dancing. But how much do you know about them? Do you know that swans belong to the same family as ducks? Swans are birds of the family Anatidae (鸭科). This family also includes geese (鹅) and ducks. Swans are the largest members of the duck family Anatidae, and are one of the largest flying birds. Swans can fly as fast as 60 miles per hour . Their wingspans can be almost 3 m. The largest swans can reach length of over 1.5 m and weigh over 15 kg. Males are usually bigger and heavier than females. Swans usually have only one lover for life time. Swans begin breeding(繁殖) between the ages of 3-4. Female swans generally lay five to eight eggs per year, all within days of one another. Their eggs are very big. Some may weigh 400 grams. However, she will not start hatching (孵化) them until the last egg is laid. It takes swans between 35 and 42 days to hatch their eggs . Swans are beautiful. The swans living in Northern Hemisphere (半球) have white feathers but the ones who live in Southern Hemisphere are black and white. The legs of swans are usually a dark blackish grey colour. Swans usually live in warm places, always close to some sort of water. Swans feed in the water and on land. They mostly eat plants in the water. Their nests (巢) are on the ground near water and about a metre across. The male helps build the nests. ![]()
|
答案
小题1:duck 小题2:largest 小题3:long 小题4:weight 小题5:Northern Hemisphere 小题6:Ability 小题7:beautifully 小题8:Living 小题9:water 小题10:lay |
试题分析:这篇短文中作者主要介绍了天鹅的科属,天鹅的外貌特征,天鹅的飞行能力以及他们的生活习性。 小题1:根据短文信息Swans are the largest members of the duck family Anatidae, 天鹅属于鸭科家族,故填duck。 小题2:根据短文信息Swans are the largest members of the duck family Anatidae, and are one of the largest flying birds 可知天鹅是最大的飞行鸟类之一,故填largest。 小题3:根据短文信息The largest swans can reach length of over 1.5 m and weigh over 15 kg 。1.5米长 1.5 metres long。 小题4:根据They can be as heavy as 15 kg可知这里指的是重量,应该用名词weight 小题5:根据短文信息The swans living in Northern Hemisphere (半球) have white feathers可知此空填 Northern Hemisphere。 小题6:此表格描述的是天鹅的飞行能力。故填Ability。 小题7:根据短文信息You must like their beautiful feathers and beautiful dancing可知此空填 beautifully修饰动词dance。 小题8:根据They live in warm places near water可知这里指的是居住的地方。生活栖息地 Living habitat: 小题9:根据短文信息They mostly eat plants in the water water可知天鹅主要以水草为食。 小题10:根据the last egg is laid.可知下蛋,产卵用动词lay。 |
据专家权威分析,试题“Swans are beautiful birds. You must like their beautiful fe..”主要考查你对 问答题 等考点的理解。关于这些考点的“档案”如下:
问答题
考点名称:问答题
- 问答题:
主要是根据前提问题来做出相应的要求内的答案,题型比较灵活但是考查了学生多方面的知识和技能。 - 要做好这类题,就要注意平时知识的积累,包括单词、词组、句型等。
- 最新内容
- 相关内容
- 网友推荐
- 图文推荐
上一篇:单句改错(共10分)每题的A B C D 中有一处错误,请找出并更正。小题1: There are two hundredsTVsin the shop.A.B.C.D.小题2:I used to isreallyquiet .A.B.C.D.小题3:He s-九年级英语
下一篇:Six years ago, my interest in football started when I watched the 2006 World Cup. 小题1:In fact, football has influenced me in many ways and I have benefited ( -八年级英语
零零教育社区:论坛热帖子
[家长教育] 孩子为什么会和父母感情疏离? (2019-07-14) |
[教师分享] 给远方姐姐的一封信 (2018-11-07) |
[教师分享] 伸缩门 (2018-11-07) |
[教师分享] 回家乡 (2018-11-07) |
[教师分享] 是风味也是人间 (2018-11-07) |
[教师分享] 一句格言的启示 (2018-11-07) |
[教师分享] 无规矩不成方圆 (2018-11-07) |
[教师分享] 第十届全国教育名家论坛有感(二) (2018-11-07) |
[教师分享] 贪玩的小狗 (2018-11-07) |
[教师分享] 未命名文章 (2018-11-07) |